Werkwijze

Afhankelijk van uw behoefte kunnen wij verschillende vormen van dienstverlening aanbieden.

Interim

Als u tijdelijk een ervaren HR-manager, HR-adviseur of reorganisatie-specialist nodig heeft, bieden wij een interim oplossing. Het uurtarief is afhankelijk van de zwaarte van de opdracht. 

Reiskosten zijn bij ons reiskosten en wij rekenen hier uitsluitend een marktconforme financiële tegemoetkoming per kilometer voor.

Losse diensten / projectmatig

Wij kunnen ook losse diensten aanbieden. Afhankelijk van de behoefte rekenen we een vaste prijs of factureren we op basis van de gewerkte uren. Ook kunnen we een concrete opdracht als afgebakend project voor u uitvoeren. We definiëren dan samen met u het beoogde eindresultaat. Waar mogelijk, spreken we een vaste looptijd af, zodat u vooraf precies weet waar u aan toe bent.

Werving & selectie

Bij werving & selectie werken wij met zeer scherpe tarieven.
Wij brengen bij een recruitmentopdracht een (scherp) vast percentage van het jaarsalaris in rekening. Eventuele extra kosten voor advertenties en extra promotie brengen we separaat in rekening. Deze kosten stemmen wij altijd vooraf met u af. Dus ook hier geen verassingen.

Wij vragen reële tarieven en zijn altijd transparant over de kosten.

App, mail of bel ons eens als u vragen heeft. Graag bespreken wij geheel vrijblijvend wat past bij uw situatie en komen met een transparant voorstel. Of het nou gaat om een beoordeling van een individueel arbeidscontract of het begeleiden van een grootscheepse reorganisatie. We zijn u graag van dienst.

“Zoekt u een interim HR-professional, adviseur of oplossing op maat?"