Recruitment

Wij kunnen het werving & selectie proces voor u uitvoeren. Er zijn verschillende vormen van dienstverlening mogelijk:

Werving & selectie per vacature

We werven bij voorkeur op exclusieve basis en richten ons vooral op hogere profielen. Door onze efficiënte werkwijze is onze recruitmentfee beduidend lager dan de fees van de grote recruitmentbureaus. Eventuele kosten voor arbeidsmarktcommunicatie en een assessment brengen wij separaat in rekening, maar deze kosten bespreken wij altijd vooraf met u.  U wilt immers geen verassingen. Wij hebben bovendien een garantieregeling.

Interim recruitment (RPO)

Het is ook mogelijk dat wij een aantal uren per week exclusief voor uw organisatie de werving & selectie uitvoeren.  Zeker wanneer u in korte tijd veel nieuwe medewerkers zoekt, kan deze outsource oplossing wenselijk zijn. Vooraf maken we heldere afspraken over o.a. de uren, de werkverdeling en kosten.

Employer branding

Door vergrijzing en ontgroening van de beroepsbevolking is de arbeidsmarkt structureel krap. Organisaties hebben vaak veel te bieden, maar dragen dit niet of onvoldoende uit. Dat is zonde want je wilt graag opvallen bij goede potentiële werknemers. 

Wij kunnen u helpen uw arbeidsmarktcommunicatie te professionaliseren. We bepalen met u een scherp authentiek werkgeversmerk dat past bij de identiteit van uw bedrijf. Vervolgens kunnen we een (online) campagne laten ontwikkelen, zodat u per doelgroep het juiste talent aanspreekt voor uw vacatures.

Vacatureteksten (her)schrijven

Wij kunnen ook op onderdelen uw werving verbeteren. Bijvoorbeeld door vacatureteksten voor u op te stellen of te herschrijven. Onze vacatureteksten onderscheiden zich van de gebruikelijke vaak langdradige advertenties die bol staan van onrealistische functie-eisen en clichés. Het spreekwoordelijke schaap met vijf poten bestaat niet en het heeft geen zin om deze te zoeken.  Met respect voor het karakter van uw organisatie schrijven wij korte realistische vacatureteksten die opvallen en potentiële kandidaten aanzetten om te reageren.

“Zoekt u een interim HR-professional, adviseur of oplossing op maat?"