Ontslag

Het komt regelmatig voor dat er een einde komt aan de arbeidsrelatie. Wij kunnen u gericht adviseren en ondersteunen bij individuele en collectieve ontslagzaken. 

Vaak sluiten partijen na onderhandelingen een vaststellingsovereenkomst en wenden daarmee een slepende kostbare juridische procedure af. In heel veel situaties is dat ook de beste oplossing.  Maar niet in alle gevallen is een ontslag met wederzijds goedvinden wenselijk of haalbaar. Soms is een ontslagprocedure via het UWV of de gang naar de kantonrechter juist wel noodzakelijk om de impasse te doorbreken en uiteindelijk te komen tot een optimale uitkomst.

Wij hebben veel ervaring met ontslagtrajecten en beschikken over grondige actuele kennis van het Nederlandse ontslagrecht. Doordat we bovendien een uitstekend netwerk van arbeidsrechtadvocaten en -specialisten hebben, kunnen wij u in alle fasen van een ontslagzaak effectief bijstaan. Door onze rijke praktijkervaring begrijpen we als geen ander wat er juridisch speelt en voelen we goed aan wat psychologisch relevant is. Hierdoor bereiken we voor u een optimaal resultaat. 

Wij zijn niet alleen gericht op werkgevers, ook werknemers die te maken hebben met een (dreigend) ontslag zijn wij graag van dienst.


“Zoekt u een interim HR-professional, adviseur of oplossing op maat?"