HR-oplossingen

Wij snappen dat u graag een HR-oplossing wilt waar u in de praktijk wat aan heeft. Personeelszaken en HR moeten namelijk van toegevoegde waarde zijn. Wij zijn een brede HR-dienstverlener en kunnen uw HR-werkzaamheden volledig overnemen, bijvooreeld via een interim constructie. Ook bieden wij concrete personeelsdiensten en HR-oplossingen.  Enkele voorbeelden van onze dienstverlening:

 

Assessments (Talent analyses)

We spreken liever over talent analyses in plaats van assessments. We willen ons namelijk focussen op de pluspunten door met name talenten en het ontwikkelpotentieel in kaart te brengen. Onze talent analyses zijn in te zetten bij:

  • Selectie: toetsen of kwaliteiten / drijfveren van een sollicitant passen bij een rol
  • Persoonlijke ontwikkeling: bepalen ontwikkelpotentieel en -strategie van een medewerker

De talent analyse is gebaseerd op de TMA-methodiek. Kern van deze methodiek is het principe dat mensen optimaal presteren als ze werk doen dat in lijn ligt met hun drijfveren, capaciteiten en competenties.  Wij kunnen tegen scherpe tarieven een compleet TMA-traject verzorgen. We bieden hierbij de volgende mogelijkheden: 

Basis: talenten analyse
Het basis programma bestaat uit een digitale talentanalyse en geeft inzicht in de drijfveren en competenties van de kandidaat. U krijgt een uitgebreide rapportage en een reflectiegesprek waarin wij uitgebreid ingaan op uw profiel.
Prijs: € 475,- excl. BTW

Uitgebreid: talenten analyse plus
Naast de talenten analyse bestaat dit programma uit een (cognitieve) capaciteitentest en een beroepsinteressetest. Dit zeer complete programaa geeft ook antwoord op de vraag in hoeverre bepaalde competenties in aanleg aanwezig en ontwikkelaar zijn. Ook geven wij gerichte adviezen / tips voor een effectieve ontwikkeling van deze competenties. Uiteraard krijgt u een uitgebreide rapportage en een refelectiegesprek waarin wij uitvoerig ingaan op uw profiel.
Prijs € 655,- excl. BTW

Interesse? Bel direct voor een vrijblijvende afspraak 06 1500 3961 of mail ons op info@pihr.nl. 

 

Arbeidscontract beoordeling

U wilt een medewerker in dienst nemen, maar klopt het arbeidscontract wel?

Een foutje is snel gemaakt. We maken een analyse van het contract en kunnen snel aangeven wat juridisch wel en niet mogelijk is. Bijvoorbeeld ten aanzien van: de aard en duur van de overeenkomst (bepaalde tijd of onbepaalde tijd) en inhoudelijke zaken, zoals proeftijd-, studie-, boete-, concurrentie- en relatiebedingen etc.

 

Praktisch advies bij ziekteverzuim

Als één van uw medewerker (langdurig) ziek is, is het niet raar dat u even niet weet wat er van u als werkgever wordt verwacht? De regelgeving is immers complex. Wanneer moet ik wat melden, wat kan ik als werkgever het beste doen, wat mag wel en wat mag niet bij arbeidsongeschiktheid en re-intergatie? Wij kunnen u hierbij adviseren.

 

Hulp bij het aanvragen financiële tegemoetkoming UWV

Er zijn in Nederland UWV-regelingen die werkgevers en werknemers tegemoetkomen in bepaalde kosten.

Bijvoorbeeld als een werknemer gebruik maakt van bepaalde verlofregelingen, zoals aanvullend geboorteverlof dan kan het UWV tegemoetkomen in de loonkosten. Ook kan het UWV in uitzonderlijke specifieke situaties een werkgever (gedeeltelijk) compenseren voor de kosten van de transitievergoeding. Het kan om forse bedragen gaan. Wij kunnen u hierbij adviseren, zodat u geen geld laat liggen waar u mogelijk recht op heeft.

 

Beëindiging arbeidsrelatie via een vaststellingsovereenkomst

U komt, al dan niet gezamenlijk, tot de conclusie dat het beter is om het dienstverband te beëindigen. Maar hoe regelen we dit nou netjes, zonder dat u direct terecht komt in een eindeloos juridisch traject? Wij hebben veel ervaring met het beoordelen, opstellen en uitonderhandelen van vaststellingsovereenkomsten waarbij werknemer en werkgever met wederzijds goedvinden uit elkaar gaan.

“Zoekt u een interim HR-professional, adviseur of oplossing op maat?"